Novi ortodontski aparatić iz Velike Britanije – The Inman Aligner sada možete naručiti u ordinaciji ŠkodaDENT u Rijeci. Ovaj revolucionarni koncept ispravlja nepravilnosti u položaju prednjih zuba u svega nekoliko tjedana!

Do sada je ispravljanje prednjih zuba podrazumijevalo duge i skupe ortodontske tretmane ili restorativne protetske nadomjestke poput ljuskica ili krunica. Čak i vrlo tanke ljuskice najčešće zahtjevaju smanjenje (brušenje) prirodnog zuba, zbog korekcije njegovog položaja. S Inman Aligner -om, to se promijenilo.

Prosječno vrijeme terapije je samo 4-16 tjedana, a aparatić ispravlja nepravilnosti u položaju prednjih zuba. Ukoliko nakon ispravljanja još uvijek postoji potreba za izradom ljuskica zbog korekcije boje ili oblika zuba, tada je brušenje tih zuba vrlo nježno i poštedno, a ponekad i nepotrebno.

Ovaj aparatić je moguće izraditi samo kod Inman Aligner certificiranog stomatologa. U Rijeci je to Dr. Maja Antončić Škoda, a ŠkodaDENT je prva ordinacija u kojoj ga možete naručiti. Otisci Vaših zuba šalju se u Inman Aligner certificirani laboratorij u Londonu gdje se izrađuje Vaš aparatić.

Konzultacije su besplatne, termin možete rezervirati pozivom na broj +385 51 263 766 ili online klikom na KONTAKT, te otkriti da li je ovaj aparatić najbolje rješenje za Vas!

U ovom videu pogledajte rezultate postignute Inman Aligner -om u vrlo kratkom roku i koje se nepravilnosti mogu njime korigirati.

Nakon terapije Inman Aligner -om poželjet ćete dodatno uljepšati svoj osmijeh izbjeljivanjem ili korekcijom manjih nepravilnosti kompozitnim ljuskicama (free hand bonding). ŠkodaDENT daruje 50% popusta na izbjeljivanje korisnicima Inman Alignera, kako bi Vaš osmijeh doista zablistao!

Kako djeluje Inman Aligner?

Inman Aligner je mobilni ortodontski aparatić sa dvijema prozirnim oprugama koje prilježu preko prednja četiri zuba. Za razliku od standardnih mobilnih aparatića, Inman Aligner osigurava konstantan blagi pritisak na zube, što ih dovodi u pravilan položaj daleko brže, a ujedno čini tretman vrlo sigurnim i nježnim.

Osim svojih estetskih prednosti, Inman Aligner je jednostavan za korištenje i može se umetnuti i ukloniti u bilo koje vrijeme, što omogućuje normalnu prehranu te održavanje oralne higijene. Preporučeno vrijeme nošenja aparatića je 18 sati dnevno. Ukoliko idete na ručak ili sastanak slobodno možete skinuti aparatić, te ga nastaviti nositi kasnije . Nakon što se zubi dovedu u željenu poziciju, izrađuje se vrlo diskretan držač (retainer) koji osigurava da oni ostanu u svom novom položaju.

Osim Inman Aligner-a u ŠkodaDENTu možete pronaći i suvremene ortodontske sustave : PROZIRNI APARATIĆ, SIX MONTH SMILESLINGVALNI APARATIĆ I MYOBRACE.

Riješite kratki upitnik i odmah saznajte koji Vam aparatić može pomoći: KVIZ
Hvala što dijelite ovaj članak! 🙂

Pin It on Pinterest