ŠKODADENT TIM

Znanje, iskustvo, tehnologija, ali i jednako važno - prijateljski odnos i povjerenje.

M.Sc. Maja Antončić Škoda, DMD

Master of Science in Orthodontics & Master Clinician in Implant Dentistry

M.Sc.dr. Antončić Škoda, rođena u Rijeci 1975. voditeljica je ordinacije ŠkodaDENT. Studij Dentalne medicine završava pri Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s najvišim ocjenama. Tijekom 20 godina rada u polivalentnim ordinacijama u Zagrebu, Crikvenici i Rijeci stječe veliko kliničko iskustvo.
Uže područje interesa Dr. Škode su Implantologija, i Ortodoncija s naglaskom na visokoj estetici. Kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu.
Implantologiju usavršava pri Loma Linda University (Los Angeles, California) kroz gIDE-ov Master Clinician Program in Implant Dentistry Dr. Sasche A. Jovanovica. Dodatno se educira pri implantološkom centru koji zastupa Astra Tech sustav (Švedska), te završava edukaciju iz All-on-four tehnike implantološkog sustava Nobel Biocare (SAD).
Ortodonciju usavršava u klasi Prof. A. Fortinia (Firenca, Italija), te kroz Master Universitario di 2° livello (Prof. P. Cozza) pri Università degli Studi di Roma Tor Vergata (Rim, Italija).
Certificirana je za kompjuterski vođenu ortodonciju – Clear Aligner (Engleska), Six Month Smiles fiksnu ortodonciju (SAD), Inman Aligner ortodontski sustav (Engleska), Clear Smile Aligner ortodontski sustav (Engleska), Idea-L lingvalnu ortodonciju (Italija), Step Logic tehniku fiksne ortodoncije (Italija), svjesnu sedaciju primjenom dušičnog oksidula – Tecno-Gaz (Italija), te tretmane dermalnim hijaluronskim fillerima Estelis (Švicarska).
Gostovala je u brojnim TV emisijama govoreći o dentalnom zdravlju i estetici, kao i na makeoverima humanitarnog karaktera.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Global Institute for Dental Education (gIDE), International Team for Implantology (ITI), European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) i American Society of Cosmetic Dentistry (ASCD).

Tečno govori engleski i talijanski te se služi slovenskim jezikom.

Izv. Prof. dr. sc. Davor Kuiš, DMD

Specijalist parodontolog

Prof. sc. Kuiš, rođen je u Rijeci 1973. Studij dentalne medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1998. godine, magistar znanosti postaje 2005. a doktor znanosti 2013. obranivši doktorski rad pod naslovom “Dugoročna procjena uspješnosti dviju tehnika liječenja izoliranih i višestrukih gingivalnih recesija.”
Nakon Katedre za endodonciju i restorativnu stomatologiju, prelazi na Katedru za oralnu medicinu i parodontologiju gdje radi i danas.
Od 2009. godine, radi i kao specijalist parodontolog u Klinici za dentalnu medicinu KBC Rijeka gdje je voditelj Ordinacije za parodontologiju.
U našem timu zadužen je za sve probleme vezane uz parodont – od akutnih i kroničnih upala do estetskih rekonstrukcija i modelacija mekih tkiva. Brine o dugotrajnoj uspješnosti terapije redovitim terminima održavanja za sve naše parodontološke pacijente.
Aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim skupovima te predaje na tečajevima trajnog usavršavanja za doktore dentalne medicine.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog parodontološkog društva, Hrvatskog endodontskog društva te European Federation of Periodontology.
Tečno govori engleski i talijanski jezik.

Dr. Vinko Jurilj, DMD

Specijalist dentalne protetike

Dr. Jurilj, rođen je u Zagrebu 1993. Nakon završene XV. Gimnazije MIOC (Matematičko informatički obrazovni centar) 2011. godine upisuje Studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, kojeg završava u redovnom roku.
Posebno zanimanje iskazuje u području dentalne protetike koju specijalizira.
Dr. Jurilj je u potpunosti predan poslu kojeg radi, a s pacijentima ostvaruje prijateljski odnos. Redovno sudjeluje na domaćim i inozemnim tečajevima i stručnim skupovima, među kojima se ističu: 2016. „Competence in Esthetics“ (Beograd), 2016. Radni tečaj „New trends in modern aesthetic restorative dentistry“ (Liechtenstein), 2016. Kongres „Kvarnerski dani“ (Opatija), 2017. Radni tečaj „Opskba bezube čeljusti multi plus konceptom All-on-four“ (Rijeka).
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM). Služi se engleskim jezikom, te pohađa satove talijanskog jezika. U slobodno vrijeme voli planinariti i voziti bicikl.

M.Sc. Jelena Muzica, DMD

Master of Science in Orthodontics

Dr. Muzica, rođena je u Rijeci 1996 godine. Osnovnu školu završava u Buzetu. Nakon završene Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci (jezični smjer), 2014. upisuje Studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, kojeg završava s odličnim uspjehom.
Ortodonciju usavršava kroz Master Universitario di 2° livello (Prof. P. Cozza) pri UniCamillus – International Medical University (Rim, Italija).
Tijekom i nakon studija sudjeluje na domaćim i inozemnim kongresima, među kojima se ističu: 2017. i 2018. Simpozij studenata dentalne medicine (Zagreb), 2018. GC Academic Excellence Contest (Leuven, Belgija) i 2019. 7. Hrvatski parodontološki dani (Pula) na kojem osvaja 2. mjesto za najbolji studentski istraživački rad.
U potpunosti je posvećena svom poslu te voli stjecati nova znanja i iskustva. Govori engleski i talijanski, a služi se španjolskim jezikom. U slobodno vrijeme voli čitati.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM).

patricia host

Patricia Host, univ. bacc. dent. hig.

Dentalni higijeničar – asistent

Patricia je rođena 1990. godine u Rijeci, gdje je završila srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra – tehničar. Nakon završenog staža i višegodišnjeg rada kao asistentica u dentalnoj poliklinici, stječe zvanje dentalnog asistenta.
Pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci završila je Studij Dentalne Higijene kojim se osposobljava za provođenje preventivnih mjera i postupaka u liječenju bolesti zubi, usne šupljine i povezanih tkiva.
Kao dentalni higijeničar samostalno obavlja poslove kao što su: uzimanje otisaka, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje, izbjeljivanje zuba, pečaćenje fisura i slično, a u suradnji sa doktorom obavlja adaptacije ortodontskih naprava, postavu retainera, održavanje higijene parodontnih džepova, te educira pacijente o provođenju oralne higijene.
Patricia je član Hrvatske komore medicinskih sestara (HKMS) i Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM).
Vrlo je susretljiva, uvijek vedra i nasmijana, a u radu odgovorna i točna. U slobodno vrijeme pohađa satove talijanskog jezika, te se bavi trčanjem i plesom.

aleksandra blazic

Aleksandra Blažič, univ. bacc. physioth.

Voditelj administracije – asistent

Aleksandra je rođena 1970. godine u Rijeci gdje završava srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra – tehničar, te studij Fizioterapije na Medicinskom fakultetu. Nakon studija odlazi u Italiju gdje radi kao fizioterapeut, no život ju odvodi u drugom smjeru, te narednih 15 godina radi kao voditelj tima za marketing i prodaju na turističkim putničkim brodovima u  SAD-u i Italiji. Dugogodišnjim radom na odgovornim pozicijama za odnose s klijentima i edukaciju personala, Aleksandra je usavršila svoje organizacijske i komunikacijske vještine na raznim jezicima. Po povratku u Rijeku, radi kao voditelj recepcije hotela i više dentalnih klinika, te održava edukacije osoblja za odnose s klijentima.

Aleksandra tečno govori engleski, talijanski i slovenski, te se služi španjolskim i francuskim jezikom. Izrazito je organizirana, odgovorna i usmjerena na pronalazak rješenja u svim situacijama. Strpljivo i ljubazno će odgovoriti na sva Vaša pitanja, objasniti Vam sve faze rada, te ih uskladiti s Vašim vremenskim i financijskim mogućnostima.

U slobodno vrijeme voli putovanja, plivanje, skijanje i humanitarni volonterski rad.

Nazovi nas odmah na 051 263 766 ili rezerviraj svoj termin online!

Imaš pitanje? Tu smo!


    Pin It on Pinterest

    Share This