ŠKODADENT TIM

Znanje, iskustvo, tehnologija, ali i jednako važno - prijateljski odnos i povjerenje.

M.Sc. Maja Antončić Škoda, DMD

Master of Science in Orthodontics & Master Clinician in Implant Dentistry

M.Sc.dr. Antončić Škoda, rođena u Rijeci 1975. voditeljica je ordinacije ŠkodaDENT. Studij Dentalne medicine završava pri Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s najvišim ocjenama. Tijekom 20 godina rada u polivalentnim ordinacijama u Zagrebu, Crikvenici i Rijeci stječe veliko kliničko iskustvo.
Uže područje interesa Dr. Škode su Implantologija, i Ortodoncija s naglaskom na visokoj estetici. Kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu.
Implantologiju usavršava pri Loma Linda University (Los Angeles, California) kroz gIDE-ov Master Clinician Program in Implant Dentistry Dr. Sasche A. Jovanovica. Dodatno se educira pri implantološkom centru koji zastupa Astra Tech sustav (Švedska), te završava edukaciju iz All-on-four tehnike implantološkog sustava Nobel Biocare (SAD).
Ortodonciju usavršava u klasi Prof. A. Fortinia (Firenca, Italija), te kroz Master Universitario di 2° livello (Prof. P. Cozza) pri Università degli Studi di Roma Tor Vergata (Rim, Italija).
Certificirana je za kompjuterski vođenu ortodonciju – Clear Aligner (Engleska), Six Month Smiles fiksnu ortodonciju (SAD), Inman Aligner ortodontski sustav (Engleska), Clear Smile Aligner ortodontski sustav (Engleska), Idea-L lingvalnu ortodonciju (Italija), Step Logic tehniku fiksne ortodoncije (Italija), svjesnu sedaciju primjenom dušičnog oksidula – Tecno-Gaz (Italija), te tretmane dermalnim hijaluronskim fillerima Estelis (Švicarska).
Gostovala je u brojnim TV emisijama govoreći o dentalnom zdravlju i estetici, kao i na makeoverima humanitarnog karaktera.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Global Institute for Dental Education (gIDE), International Team for Implantology (ITI), European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) i American Society of Cosmetic Dentistry (ASCD).
Tečno govori engleski i talijanski te se služi slovenskim jezikom.
davor kuis

Izv. Prof. dr. sc. Davor Kuiš, DMD

Specijalist parodontolog

Izv. prof. sc. Kuiš, rođen je u Rijeci 1973. Studij dentalne medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1998. godine, magistar znanosti postaje 2005. a doktor znanosti 2013. obranivši doktorski rad pod naslovom “Dugoročna procjena uspješnosti dviju tehnika liječenja izoliranih i višestrukih gingivalnih recesija.”
Nakon Katedre za endodonciju i restorativnu stomatologiju, prelazi na Katedru za oralnu medicinu i parodontologiju, a danas je pročelnik Katedre za parodontologiju Fakulteta dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci.
Osim u Rijeci, voditelj je kolegija Parodontologija na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku.
Od 2009. godine, radi i kao specijalist parodontolog i voditelj je Odjela za parodontologiju Klinike za dentalnu medicinu KBC Rijeka.
Područje interesa Prof. Kuiša su svi problemi vezani uz parodont – od akutnih i kroničnih upala do estetskih rekonstrukcija i modelacija mekih tkiva. Brine o dugotrajnoj uspješnosti terapije redovitim terminima održavanja za parodontološke pacijente.
Našem timu je Prof. Kuiš nepresušan izvor akademskog znanja iz područja parodontologije i oralne higijene, te redovnom obukom svih djelatnika osigurava usmjerenost ordinacije na uspješnu prevenciju i liječenje parodontnih oboljenja.
Aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim skupovima te predaje na tečajevima trajnog usavršavanja za doktore dentalne medicine.
Dopredsjednik je Hrvatskog parodontološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora, te član Hrvatske komore dentalne medicine i European Federation of Periodontology.
Tečno govori engleski i služi se talijanskim jezikom.

M.Sc. Jelena Muzica, DMD

Master of Science in Orthodontics

Dr. Muzica, rođena je u Rijeci 1996 godine. Osnovnu školu završava u Buzetu. Nakon završene Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci (jezični smjer), 2014. upisuje Studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, kojeg završava s odličnim uspjehom.
Ortodonciju usavršava kroz Master Universitario di 2° livello (Prof. P. Cozza) pri UniCamillus – International Medical University (Rim, Italija).
Tijekom i nakon studija sudjeluje na domaćim i inozemnim kongresima, među kojima se ističu: 2017. i 2018. Simpozij studenata dentalne medicine (Zagreb), 2018. GC Academic Excellence Contest (Leuven, Belgija) i 2019. 7. Hrvatski parodontološki dani (Pula) na kojem osvaja 2. mjesto za najbolji studentski istraživački rad.
U potpunosti je posvećena svom poslu te voli stjecati nova znanja i iskustva. Govori engleski i talijanski, a služi se španjolskim jezikom. U slobodno vrijeme voli čitati.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM).

patricia host

Patricia Host, univ. bacc. dent. hig.

Dentalni higijeničar – asistent

Patricia je rođena 1990. godine u Rijeci, gdje je završila srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra – tehničar. Nakon završenog staža i višegodišnjeg rada kao asistentica u dentalnoj poliklinici, stječe zvanje dentalnog asistenta.
Pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci završila je Studij Dentalne Higijene kojim se osposobljava za provođenje preventivnih mjera i postupaka u liječenju bolesti zubi, usne šupljine i povezanih tkiva.
Kao dentalni higijeničar samostalno obavlja poslove kao što su: uzimanje otisaka, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje, izbjeljivanje zuba, pečaćenje fisura i slično, a u suradnji sa doktorom obavlja adaptacije ortodontskih naprava, postavu retainera, održavanje higijene parodontnih džepova, te educira pacijente o provođenju oralne higijene.
Patricia je član Hrvatske komore medicinskih sestara (HKMS) i Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM).
Vrlo je susretljiva, uvijek vedra i nasmijana, a u radu odgovorna i točna. U slobodno vrijeme pohađa satove talijanskog jezika, te se bavi trčanjem i plesom.

aleksandra blazic

Aleksandra Blažič, univ. bacc. physioth.

Voditelj administracije – asistent

Aleksandra je rođena 1970. godine u Rijeci gdje završava srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra – tehničar, te studij Fizioterapije na Medicinskom fakultetu. Nakon studija odlazi u Italiju gdje radi kao fizioterapeut, no život ju odvodi u drugom smjeru, te narednih 15 godina radi kao voditelj tima za marketing i prodaju na turističkim putničkim brodovima u  SAD-u i Italiji. Dugogodišnjim radom na odgovornim pozicijama za odnose s klijentima i edukaciju personala, Aleksandra je usavršila svoje organizacijske i komunikacijske vještine na raznim jezicima. Po povratku u Rijeku, radi kao voditelj recepcije hotela i više dentalnih klinika, te održava edukacije osoblja za odnose s klijentima.
Aleksandra tečno govori engleski, talijanski i slovenski, te se služi španjolskim i francuskim jezikom. Izrazito je organizirana, odgovorna i usmjerena na pronalazak rješenja u svim situacijama. Strpljivo i ljubazno će odgovoriti na sva Vaša pitanja, objasniti Vam sve faze rada, te ih uskladiti s Vašim vremenskim i financijskim mogućnostima.
U slobodno vrijeme voli putovanja, plivanje, skijanje i humanitarni volonterski rad.

anja vukic

Anja Vukić, dent. teh.

Dentalni tehničar – asistent

Anja je rođena 1994. godine u Rijeci, gdje je završila srednju medicinsku školu, smjer dentalni tehničar. Nakon završenog staža i položenog državnog ispita, osam godina radi u dentalnom laboratoriju, te na poziciji dentalnog keramičara stječe veliko iskustvo u radu s raznim sistemima keramike i cirkona. U svom radu se služi CAD/CAM tehnologijom za dizajn i izradu suvremenih protetskih radova vrhunske estetike. Kontinuirano se stručno usavršava na raznim tečajevima i kongresima.
Kao dentalni asistent objedinjuje visoku manualnu spretnost i poznavanje digitalnih alata, te aktivno sudjeluje u svim fazama izrade protetskog rada.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) i govori engleski jezik.
Anja je vrlo ambiciozna i odgovorna, te ima istančan osjećaj za detalje i estetiku. U odnosu s ljudima, srdačna je i ljubazna.
U slobodno vrijeme voli putovanja i koncerte.
Anamaria Faraguna

Anamaria Faraguna, dent. teh.

Dentalni tehničar – asistent & Wellness terapeut

Anamaria je rođena 1983. godine u Virovitici, a srednju medicinsku školu, smjer dentalni tehničar završava u Bjelovaru. Dolaskom u Rijeku započinje karijeru kao dentalni tehničar na poslovima mobilne protetike. U Njemačkoj se usavršava za wironit proteze i kombinirane fiksno-mobilne radove. Posljednjih godina usmjerena je na CAD/CAM tehnologiju, te pohađa napredne tečajeve za digitalni dentalni dizajn. Izvrsne manualne vještine i dugogodišnje tehničarsko iskustvo objedinjuje radom u ordinaciji na poziciji protetskog dentalnog asistenta.
Na Medical Wellness Akademiji se dodatno obrazuje za Wellness terapeuta. Stečena znanja i vještine iz područja kozmetologije, aromaterapije, higijene i njege primjenjuje u tretmanima pomlađivanja, ljepote i zdravlja.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) i služi se engleskim, talijanskim i njemačkim jezikom.
Anamaria je vrlo kreativna i umjetnički nadarena, a u kontaktu s ljudima topla i brižljiva.
U slobodno vrijeme planinari, izrađuje nakit i aranžmane, te proučava fotografiju.

anita grdosic

Anita Grdošić, MS

Medicinska sestra & Dentalni asistent

Anita je rođena 1990. godine u Zagrebu. Srednju medicinsku školu završava u Osijeku. Nakon završenog pripravničkog staža i stečene licence dolazi u Rijeku i počinje raditi kao medicinska sestra u stomatologiji. Dugogodišnjim radom u velikim dentalnim poliklinikama stječe potrebno iskustvo, te ostvaruje licencu i za zvanje dentalnog asistenta.
Anita je odgovorna za provođenje rigoroznih protokola dezinfekcije i sterilizacije, te tako brine o sigurnosti naših pacijenata kao i samog osoblja ordinacije. Vrlo je pedantna i uredna, a u odnosu s ljudima pristupačna, pričljiva i vedrog duha. Kao asistentica spretno pomaže doktorima u radu, a pacijentima olakšava svaki zahvat podrškom i pažnjom.
Anita je član Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) i Hrvatske komore medicinskih sestara (HKMS), te tečno  govori engleski i talijanski jezik.
U slobodno vrijeme bavi se izradom i ukrašavanjem torti i ostalih slastica, voli boraviti u prirodi i uživa u blizini životinja.

Nazovi nas odmah na 051 263 766 ili rezerviraj svoj termin online!

Imaš pitanje? Tu smo!


    Pin It on Pinterest

    Share This