ŠKODADENT TIM

Znanje, iskustvo, tehnologija, ali i jednako važno - prijateljski odnos i povjerenje.

M.Sc. Maja Antončić Škoda, DMD

Master of Science in Orthodontics & Master Clinician in Implant Dentistry

M.Sc.dr. Antončić Škoda, rođena u Rijeci 1975. voditeljica je ordinacije ŠkodaDENT. Studij Dentalne medicine završava pri Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s najvišim ocjenama. Tijekom 20 godina rada u polivalentnim ordinacijama u Zagrebu, Crikvenici i Rijeci stječe veliko kliničko iskustvo.
Uže područje interesa Dr. Škode su Implantologija, i Ortodoncija s naglaskom na visokoj estetici. Kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu.
Implantologiju usavršava pri Loma Linda University (Los Angeles, California) kroz gIDE-ov Master Clinician Program in Implant Dentistry Dr. Sasche A. Jovanovica. Dodatno se educira pri implantološkom centru koji zastupa Astra Tech sustav (Švedska), te završava edukaciju iz All-on-four tehnike implantološkog sustava Nobel Biocare (SAD).
Ortodonciju usavršava u klasi Prof. A. Fortinia (Firenca, Italija), te kroz Master Universitario di 2° livello (Prof. P. Cozza) pri Università degli Studi di Roma Tor Vergata (Rim, Italija).
Certificirana je za kompjuterski vođenu ortodonciju – Clear Aligner (Engleska), Six Month Smiles fiksnu ortodonciju (SAD), Inman Aligner ortodontski sustav (Engleska), Clear Smile Aligner ortodontski sustav (Engleska), Idea-L lingvalnu ortodonciju (Italija), Step Logic tehniku fiksne ortodoncije (Italija), svjesnu sedaciju primjenom dušičnog oksidula – Tecno-Gaz (Italija), te tretmane dermalnim hijaluronskim fillerima Estelis (Švicarska).
Gostovala je u brojnim TV emisijama govoreći o dentalnom zdravlju i estetici, kao i na makeoverima humanitarnog karaktera.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Global Institute for Dental Education (gIDE), International Team for Implantology (ITI), European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) i American Society of Cosmetic Dentistry (ASCD).

Tečno govori engleski i talijanski te se služi slovenskim jezikom.

Izv. Prof. dr. sc. Davor Kuiš, DMD

Specijalist parodontolog

Prof. sc. Kuiš, rođen je u Rijeci 1973. Studij dentalne medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1998. godine, magistar znanosti postaje 2005. a doktor znanosti 2013. obranivši doktorski rad pod naslovom “Dugoročna procjena uspješnosti dviju tehnika liječenja izoliranih i višestrukih gingivalnih recesija.”
Nakon Katedre za endodonciju i restorativnu stomatologiju, prelazi na Katedru za oralnu medicinu i parodontologiju gdje radi i danas.
Od 2009. godine, radi i kao specijalist parodontolog u Klinici za dentalnu medicinu KBC Rijeka gdje je voditelj Ordinacije za parodontologiju.
U našem timu zadužen je za sve probleme vezane uz parodont – od akutnih i kroničnih upala do estetskih rekonstrukcija i modelacija mekih tkiva. Brine o dugotrajnoj uspješnosti terapije redovitim terminima održavanja za sve naše parodontološke pacijente.
Aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim skupovima te predaje na tečajevima trajnog usavršavanja za doktore dentalne medicine.
Član je Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog parodontološkog društva, Hrvatskog endodontskog društva te European Federation of Periodontology.
Tečno govori engleski i talijanski jezik.

Dr. Vinko Jurilj, DMD

Specijalizant dentalne protetike

Dr. Jurilj, rođen je u Zagrebu 1993. Nakon završene XV. Gimnazije MIOC (Matematičko informatički obrazovni centar) 2011. godine upisuje Studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, kojeg završava u redovnom roku.
Posebno zanimanje iskazuje u području dentalne protetike koju specijalizira.
Dr. Jurilj je u potpunosti predan poslu kojeg radi, a s pacijentima ostvaruje prijateljski odnos. Redovno sudjeluje na domaćim i inozemnim tečajevima i stručnim skupovima, među kojima se ističu: 2016. „Competence in Esthetics“ (Beograd), 2016. Radni tečaj „New trends in modern aesthetic restorative dentistry“ (Liechtenstein), 2016. Kongres „Kvarnerski dani“ (Opatija), 2017. Radni tečaj „Opskba bezube čeljusti multi plus konceptom All-on-four“ (Rijeka).
Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM). Služi se engleskim jezikom, te pohađa satove talijanskog jezika. U slobodno vrijeme voli planinariti i voziti bicikl.

Patricia Valenčić, univ. bacc. dent. hig.

Dentalni higijeničar – asistent

Patricia je rođena 1990. godine u Rijeci, gdje je završila srednju medicinsku školu, smjer medicinska sestra – tehničar. Nakon završenog staža i višegodišnjeg rada kao asistentica u dentalnoj poliklinici, stječe zvanje dentalnog asistenta.
Pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci završila je Studij Dentalne Higijene kojim se osposobljava za provođenje preventivnih mjera i postupaka u liječenju bolesti zubi, usne šupljine i povezanih tkiva.
Kao dentalni higijeničar samostalno obavlja poslove kao što su: uzimanje otisaka, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje, izbjeljivanje zuba, pečaćenje fisura i slično, a u suradnji sa doktorom obavlja adaptacije ortodontskih naprava, postavu retainera, održavanje higijene parodontnih džepova, te educira pacijente o provođenju oralne higijene.
Patricia je član Hrvatske komore medicinskih sestara (HKMS) i Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM).
Vrlo je susretljiva, uvijek vedra i nasmijana, a u radu odgovorna i točna. U slobodno vrijeme pohađa satove talijanskog jezika, te se bavi trčanjem i plesom.

Kristina Pajić, dt

Dentalni tehničar

Kristina je rođena 1997. godine. U Rijeci završava srednju medicinsku školu, smjer dentalni tehničar. Nakon stručnog usavršavanja polaže stručni ispit i stječe licencu za samostalni rad.
Posao dentalnog tehničara se danas sve više oslanja na računala i precizne CAD/CAM sisteme. Digitalna tehnologija je postala osnovni alat za izradu suvremenih protetskih nadomjestaka, ortodontskih naprava, kao i 3D printanih kirurških vodilica za računalno vođenu ugradnju implantata.
Kristina pohađa mnoge tečajeve od kojih se ističu: Shofu Vintage Pro – radni tečaj (Zagreb) te Ceramage i Ceramage Up – tečaj (Zagreb).
Članica je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM). Uvijek je raspoložena za šalu, a u radu uporna. Govori engleski jezik. U slobodno vrijeme bavi se plesom i trener je mlađih mažoretkinja. 

Patricija Tonković

Asistent administrator

Patricija je rođena u Postojni (Slovenija) 1996. godine. U Rijeci završava Osnovnu talijansku školu, te talijansku gimnaziju (Scuola media superiore italiana Fiume), gdje uz talijanski i engleski uči i njemački jezik.
Nakon gimnazije, upisuje Studij stranih jezika i književnosti pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Trstu. Tijekom studija prevodi tekstove na razne jezike, a radeći na recepciji hotela stječe odlične komunikacijske vještine i sposobnost organizacije.
Uz slovenski i hrvatski koji su joj materinji jezici, izvrsno govori engleski i talijanski, te se služi njemačkim i španjolskim jezikom.
Patricija je uvijek ljubazna i spremna pomoći pri rezervaciji termina, smještaja ili prijevoza za naše pacijente. Strpljivo i detaljno odgovorit će na sve upite telefonom, emailom ili chatom.
Dugogodišnjim treniranjem vodenih sportova, stekla je naviku fizičke aktivnosti, pa se u slobodno vrijeme bavi planinarenjem, trčanjem i skijanjem.

Nazovi nas odmah na 051 263 766 ili rezerviraj svoj termin online!

Imaš pitanje? Tu smo!


Pin It on Pinterest

Share This